Alışveriş Kartı Bakiyesi ve Kart Ücreti İade Duyurusu
  03 Aralık 2021

Okulumuzda mevcut (Kafeterya, Çamaşırhane, Berber vb.) hizmetlerden faydalanmak amacıyla 2021 yılı ve öncesinde öğrencilerimize verilen ve kullanım süreleri dolan alışveriş kartlarının en geç 25 Aralık 2021 tarihine kadar Okulumuza teslim edilmesi gerekmektedir.

1. Teslim edilen alışveriş kartlarının içinde bulunan bakiye ve kart ücretleri iadesi yapılacaktır.
  2. Belirtilen tarihe kadar teslimi yapılmayan kartlar geçersiz sayılacak ve içinde bulunan bakiye ve kart ücreti Sosyal Hizmetler Büro Amirliği hesabına devredilecektir.
  3. Teslimatlar aşağıdaki linkten temin edilecek Kart Ücreti ve Bakiyesi İade Dilekçesine uygun olarak doldurulmak suretiyle alışveriş kartıyla birlikte posta yolu ile gönderilmesi gerekmektedir.

Duyuru tebliğ niteliğindedir.

Alışveriş Kartı Bakiyesi ve Kart Ücreti İade Dilekçesi