Müdürlüğümüzden Transkript Belgesi, Mezuniyet Belgesi ve Ders İçeriklerini Talep Eden Kişilerin Dikkatine
  15 Ağustos 2023

-Transkript ve Mezuniyet Belgesi

Müdürlüğümüzden Transkript Belgesi ve Mezuniyet Belgesi talep eden kişilerin dikkat edeceği hususlar;

Yüksekokulumuz mezunlarına Okulumuzca verilen Diploma, Diploma Eki, Geçici Mezuniyet Belgesi ve Not Döküm Belgesinin (transkript) kaybedilmesi durumunda, yenisi talep edildiğinde her belge için; Halkbank Ankara Gölbaşı Şubesi (TR26 0001 2009 3850 0080 0000 16) Polis Akademisi Başkanlığı Döner Sermaye İşletmesi hesabına 90 TL (ayrı ayrı) direk banka şubesinden veya bilgileri görünmek şartıyla ATM lerden yatırıp, (İnternet üzerinden EFT ve Havale olmayacak) dilekçe yazarak dekontla birlikte Yüksekokulumuz faks numarasına göndereceklerdir.

- Ders İçerikleri

Müdürlüğümüzden Ders İçerikleri Talep Eden Kişilerin, Ders İçeriklerini alabilmeleri için dikkat edeceği hususlar;

1. Ziraat Bankası TR59 0001 0024 5300 0010 0063 67 İBAN nolu hesaba her ders için 5TL Ders İçerik ücreti yatırmaları gerekmektedir.
  2. Alıcı kısmına Sarıyer Mal Müdürlüğü yazılması gerekmektedir.
  3. Aldıkları dekont ve Ders İçerik taleplerini bildirir dilekçe ile birlikte Müdürlüğümüze iletmeleri gerekmektedir.

Not :

1-Ödemesi tamamlanmamış transkript talepleri, ders içerik ve mezuniyet belgesi işleme alınmaz.

Dilekçesi ve dekontu Yüksekokulumuza ulaşanlar gerekli belgeler düzenlendikten sonra posta yolu ile belirtmiş oldukları adreslerine gönderilecektir.

2- Transkript, mezuniyet belgesi ve ders içeriği belgesi talep edenlerin ücreti yatırırken açıklama kısmına TC, Ad-Soyad, talep edilen belge türü (transkript, mezuniyet belgesi vb.) ve ASM PMYO yazmaları zorunludur.

3- POMEM Mezunlarına Transkript Belgesi verilememektedir.

Fax: 0(212)203 87 07