DUYURULAR

2021 Yılı Polis Meslek Yüksekokulu Giriş Sınavını Kazanan Adaylara Duyuru
  03 Kasım 2021

2021 - 2022 eğitim - öğretim dönemi için PMYO seçme sınavı neticesinde okulumuza geçici kayıt hakkı kazanan ve planlaması yapılan öğrencilerimizin, geçici kayıt için 07 Kasım 2021 (07.11.2021) Pazar günü saat:17.00 e (daha önceki günlerde gelmelerine gerek yoktur) kadar Yüksekokul Müdürlüğümüzde hazır bulunmaları gerekmektedir. Adaylar geçici kayıtlarını yaptırdıkları andan itibaren intibak eğitimi başlayacak olup o andan itibaren okulumuzda yatılı olarak kalacaklardır. Adayların saç ve sakal traşlı olarak gelmesi gerekmektedir. Ayrıca adayların anne ve babasının ikamet adresleri doğum yeri ve tarihleri kayıt esnasında lazım olacaktır.

2021 Yılı PMYO Giriş Sınavını Asıl Olarak Kazanmış Olup Askerde Olan Adaylar için Uyarı linki

KAYIT SIRASINDA ÖĞRENCİ ADAYININ YANINDA GETİRMESİ GEREKEN EVRAK:

2.- Okulumuza kayıt için gelecek aşağıda yer alan Taahhüt Senedini NOTER huzurunda doldurup kayıt için yanlarında getirmeleri gerekmektedir. (Müteselsil kefil 18 yaşından büyük T.C. vatandaşı noterlerce kabul edilen herkes olabilir. Örneğin Anne, Baba veya kardeş vb.), Getirmeyen adayların kesin kaydı yapılmayacaktır.

3.- Nüfus cüzdanını aslı görülmek suretiyle fotokopisi (3 adet),

4.- Vukuatlı nüfus kayıt örneği (E-Devlet çıktısı olur)

5.- Vesikalık fotoğraf 8 Adet (Son 6 ay içerisinde sakalsız olarak çekilmiş olacak ve fotoğraflar birbirinin aynısı olacaktır)

6.- Askerlik yapanlar için terhis belgesinin aslı (E-Devlet çıktısı olur)

7.- Askerlik yapmayanlar için askerlik durumlarını gösterir belge (E-Devlet çıktısı olur)

8.- Evli olanlar için evlilik cüzdanlarının ilk üç sayfasının fotokopisi (Aslı ile birlikte), ve eşinin 1 adet son 6 ay içerisinde çekilmiş vesikalık fotoğrafı

9- Yaş düzeltmesi yaptıranların mahkeme kararı

NOT: Herhangi bir üniversitede kaydı olan veya okuyan adaylar Yüksekokulumuza gelirken lise diploması veya geçici mezuniyet belgesinin aslını (e-devlet çıktısı olur) getirmeleri halinde kayıtlı oldukları veya okudukları üniversite ile ilgili bir işlem yapmalarına gerek yoktur.

****TAAHHÜT SENEDİ VE TAAHHÜT SENEDİ DOLDURMA TALİMATININ AŞAĞIDAKİ ADRESLERDEN İNDİRİLİP NOTER HUZURUNDA TALİMATLARA UYGUN OLARAK DOLDURULMASI GEREKMEKTEDİR.

TAAHHÜT SENEDİ İNDİR

TAAHHÜT SENEDİ DOLDURMA TALİMATI İNDİR

Adaylar 07/11/2021 tarihinde başlayacak olan intibak eğitimi süresince yatılı olarak okulda kalacaklarından dolayı aşağıdaki eşyaları yanlarında getirmelidirler:

Yeteri kadar (hava şartlarına göre) kıyafet (mont, bot, içlik vb.),

Koyu renkli eşofman takımı,

Spor ayakkabısı,

Pijama takımı,

Havlu,

Terlik,

Kişisel temizlik malzemeleri,

Yeteri kadar maske ve dezenfektan malzemesi.

PMYO MÜDÜRLÜĞÜNDE KULLANILMASI YASAK OLAN, GETİRİLMEMESİ GEREKEN VE EMANETE ALINMAYACAK OLAN MALZEMELER

1. Ses, görüntü ve depolama özelliği olan akıllı cep telefonu, bilgisayar, tablet, fotoğraf makinesi, harici hard disk, powerbank, kamera vb. elektronik cihazlar (ses ve görüntü kaydetmeyen telefon, şarj aleti hariç)
2. Her türlü oyun aleti, aracı ve malzemesi
3. Her türlü yiyecek ve içecek malzemesi
4. Doktor raporu ve reçetesi bulunmayan her türlü bitkisel ve tıbbi ilaçlar, her türlü tıbbi malzeme
5. Her türlü kesici ve delici aletler (ustura, açık jilet vb.)
6. Her türlü takı ve aksesuarlar (düz alyans ve saat hariç)
7. Her türlü siyasi veya ideolojik yayın ve malzemeler

OKULUMUZA ULAŞIM;

Yol Tarifi ;

-M2 Şişhane - Hacıosman Metro Hattı kullanılarak Hacıosman durağına gelinir.

-İETT Hacıosman durağından 152 nolu hat kullanılarak okulumuza ulaşabilirsiniz.

- Ayrıca Sarıyer merkezinden kalkan Gümüşdere Köyü Minibüslerine binildiğinde son durakta inilerek okulumuza ulaşabilirsiniz.

Not: Lütfen güncel sefer saatleri için İETT'nin sitesini ziyaret ediniz.

Haber Paylaş