DUYURULAR

2018 Yılı PMYO Giriş Sınavını Kazanan 1.Yedek (18.Dönem PMYO) Adayların Dikkatine
  02 Kasım 2018

2018 Yılı PMYO Giriş Sınavını Kazanan 1.Yedek  (18.Dönem PMYO) Adaylara Duyuru

Yüksekokulumuza planlanan öğrenci adayların geçici kayıt için 06 Kasım 2018 Salı günü mesai bitimine kadar Yüksekokul Müdürlüğümüzde hazır bulunmaları gerekmektedir. Adaylar geçici kayıtlarını yaptırdıkları andan itibaren intibak eğitimi başlayacak olduğundan, okulumuzda yatılı olarak kalacaklardır.

ÖĞRENCİ ADAYLARININ YANINDA GETİRMESİ GEREKEN EVRAKLAR

1- Mezun olduğu Lise diploması veya geçici mezuniyet belgesi (ıslak imzalı ve mühürlü) ve 2 adet fotokopisi

2- Vesikalık fotoğraf 8 adet (son altı ay içinde çekilmiş sakalsız, bıyıksız),

3- Nüfus cüzdanı fotokopisi (2 adet),

4- Vukuatlı nüfus kayıt örneği aslı veya e-devlet çıktısı,

5- Adli sicil kaydı aslı veya e-devlet çıktısı

6- Askerlik yapanlar için terhis belgesi aslı ve bir adet fotokopisi (e-devlet çıktısı olur), (2000 yılı ve sonrası doğanların belge getirmelerine gerek yoktur)

7- Evli olan adaylar için eşinin vesikalık fotoğrafı 1 adet (son altı ay içinde çekilmiş), kimlik fotokopisi ve evlilik cüzdanı fotokopisi

8- Herhangi bir sektörde sigortalı olarak çalışmış ise SGK dan alınacak çalıştığı hizmet süresini gösterir hizmet belgesi (e-devlet çıktısı olur)

9- Öğrenciler aşağıdaki formları BİLGİSAYAR ORTAMINDA DOLDURUP çıktısı alınarak yanlarında getireceklerdir. Bilgisayar ortamında doldurularak çıktısı alınan Güvenlik Tahkikat Formu ONAYLATILMADAN GETİRİLECEKTİR.

10- Adaylar Yüksekokulumuza gelirken aşağıda bulanan taahhüt senedini Noter tarafından onaylatarak (Yedek planlaması yapılan adayların, planlandıkları Polis Meslek Yüksekokuluna kayıt yaptırabilmeleri için taahhüt senedini Noterce tanzim ettirmeleri gerekmektedir) beraberlerinde getirmeleri gerekmektedir.

Noter tarafından tanzim edilmeyen taahhüt senetleri kabul edilmeyecek olup, eksik evrak ile başvuru yapan adayların kayıtları yapılmayacaktır.

NOT: Herhangi bir Üniversitede kaydı olan veya okuyan adaylar Yüksekokulumuza gelirken lise diploması veya geçici mezuniyet belgesinin aslını (ıslak imzalı ve mühürlü) getirmeleri halinde kayıtlı veya okudukları üniversiteyle ilgili bir işlem yapmalarına gerek yoktur.

 

Adaylar 06/11/2018 tarihinde başlayacak olan intibak eğitimi süresince yatılı olarak okulda kalacaklardır. Aşağıdaki eşyaları yanlarında getirmelidirler:

  • Yeteri kadar kıyafet,
  • Koyu renkli eşofman takımı,
  • Koyu renkli spor ayakkabısı,
  • Tıraş malzemesi,
  • Pijama takımı,
  • Havlu,
  • Terlik vb.

Adile Sadullah Mermerci Polis Meslek Yüksek Okulu’nda tablet, kameralı telefon, bilgisayar, ses-video kayıt cihazı, vb. elektronik aletler yasaktır. Bu minvalde cihaz okula getirilmeyecektir. (KAMERASIZ TELEFON GETİRİLEBİLİR)  

Haber Paylaş