HABERLER

2022 Yılı PMYO Giriş Sınavına Katılacak Adayların Dikkatine
  10 Ağustos 2022

2022 yılı PMYO Giriş Sınavı kapsamında, Müracaat, Önsağlık Kontrolü, Fiziki Yeterlilik ve Sözlü Mülakat sınavı aşamalarına katılacak olan adaylar sınav merkezlerini ve sınav tarihlerini T.C. Kimlik Numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgulayarak öğreneceklerdir. Adaylar ilan edilen sınav tarihinde Sınav Merkezinde Müracaat, Önsağlık Kontrolü, Fiziki Yeterlilik ve Sözlü Mülakat aşamalarına tabii tutulacaklardır. (Adaylar katılacakları aşamalar için yanlarında uygun kıyafet getireceklerdir. Örn; Fiziki Yeterlilik aşaması için spor kıyafeti) Ayrıca, adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav giriş belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav giriş duyurusu tebliğ niteliğindedir.

Adayların, Sınav Merkezlerine girişte yanlarında cep telefonu, ses ve görüntü kayıt cihazı veya bunlara benzer değişik elektronik eşya bulundurmamaları gerekmektedir.

**ADAYLARIN KAN GRUBUNU ÖĞRENMELERİ GEREKMEKTEDİR.

**ŞEHİT VEYA VAZİFE MALÜLÜ EŞ VEYA ÇOCUKLARI STATÜSÜNDE OLAN ADAYLAR, MÜRACAATA GELİRKEN ONAYLI BELGE GETİRMEK ZORUNDADIR.

**ADAYLAR SAĞLIK MUAYENESİ İÇİN SAKAL TIRAŞI OLARAK SINAV MERKEZİNE GELECEKLERDİR.

**SINAV TARİHİNDE GEÇERLİ MAZERETİ OLAN ADAYLAR (DOKTOR İSTİRAHAT RAPORU, HASTANE YATIŞ RAPORU VB.) BAŞKA BİR TARİHTE SINAVA GİREBİLMEK İÇİN MAZERETLERİNİ BİLDİRİR BELGELERİ İLE EN GEÇ SINAV GÜNÜNDE ŞAHSEN VEYA OKULUMUZA AİT 0(212)2038707 FAKS NUMARASI YOLUYLA AŞAĞIDA BULUNAN DİLEKÇE ÖRNEĞİNİ DOLDURULARAK BAŞVURUDA BULUNACAKLARDIR. MAİL, POSTA, KURYE VB. ŞEKİLDE GÖNDERİLEN BELGELER GEÇERSİZ OLARAK DEĞERLENDİRİLECEKTİR.

 

DİLEKÇE ÖRNEĞİ İNDİRME

MAZERET DİLEKÇE ÖRNEĞİ

Haber Paylaş