2018-2019 Eğitim Öğretim yılı PMYO 17.Dönem Mezuniyet Töreni
  21 Mayıs 2019

21.05.2019 tarihinde 2018-2019 eğitim öğretim dönemi, PMYO 17. Dönem öğrencilerinin mezuniyet töreni okulumuzda yapılmıştır.

Törenimiz, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU, Polis Akademisi Başkanımız Sayın Prof.Dr. Yılmaz ÇOLAK, Polis Akademisi Başkan Yardımcımız Sayın Fatih İNAL, İstanbul İl Valisi Sayın Ali YERLİKAYA, Emniyet Genel Müdür Yardımcımız Sayın Selami HÜNER, İl Jandarma Komutanı Sayın Nuh KÖROĞLU, Sarıyer Kaymakamı Sayın Gürsoy Osman BİLGİN, Sarıyer Belediye Başkanı Sayın Şükrü GENÇ, öğrenci aileleri ve diğer davetlilerin katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir.

2 yıl süren eğitimlerini başarı ile tamamlayan 588 öğrencimiz, okulumuzdan mezun olarak meslek hayatlarına başlamışlardır.