2018 Yılı PMYO Giriş Sınavını Kazanan (18.Dönem PMYO) Adayların Dikkatine
  09 Ekim 2018

2018 Yılı PMYO Giriş Sınavını Kazanan (18.Dönem PMYO) Adaylara Duyuru

Yüksekokulumuza planlanan öğrenci adayların geçici kayıt için 11 Ekim 2018 Perşembe günü saat 09:00 ile 18:00 saatleri arasında Yüksekokul Müdürlüğümüzde hazır bulunmaları gerekmektedir. Adaylar geçici kayıtlarını yaptırdıkları andan itibaren intibak eğitimi başlayacak olduğundan, okulumuzda yatılı olarak kalacaklardır.

ÖĞRENCİ ADAYLARININ YANINDA GETİRMESİ GEREKEN EVRAKLAR

1- Mezun olduğu Lise diploması veya geçici mezuniyet belgesi (e-devlet çıktısı olur) ve 2 adet fotokopisi

2- Vesikalık fotoğraf 8 adet (son altı ay içinde çekilmiş sakalsız, bıyıksız),

3- Nüfus cüzdanı fotokopisi (2 adet),

4- Vukuatlı nüfus kayıt örneği aslı veya e-devlet çıktısı,

5- Adli sicil kaydı aslı veya e-devlet çıktısı

6- Askerlik yapanlar için terhis belgesi aslı ve bir adet fotokopisi (e-devlet çıktısı olur), (2000 yılı ve sonrası doğanların belge getirmelerine gerek yoktur)

7- Evli olan adaylar için eşinin vesikalık fotoğrafı 1 adet (son altı ay içinde çekilmiş), kimlik fotokopisi ve evlilik cüzdanı fotokopisi

8- Herhangi bir sektörde sigortalı olarak çalışmış ise SGK dan alınacak çalıştığı hizmet süresini gösterir hizmet belgesi (e-devlet çıktısı olur)

9- Öğrenciler aşağıdaki formları bilgisayar ortamında doldurulup çıktısı alınarak yanlarında getireceklerdir. Bilgisayar ortamında doldurularak çıktısı alınan Güvenlik Tahkikat Formu onaylatılmadan getirilecektir.

NOT: Herhangi bir Üniversitede kaydı olan veya okuyan adaylar Yüksekokulumuza gelirken lise diploması veya geçici mezuniyet belgesinin aslını (e-devlet çıktısı olur) getirmeleri halinde kayıtlı veya okudukları üniversiteyle ilgili bir işlem yapmalarına gerek yoktur.

Adaylar 11/10/2018 tarihinde başlayacak olan intibak eğitimi süresince yatılı olarak okulda kalacaklardır. Aşağıdaki eşyaları yanlarında getirmelidirler:

• Yeteri kadar kıyafet,
  • Koyu renkli eşofman takımı,
  • Koyu renkli spor ayakkabısı,
  • Tıraş malzemesi,
  • Pijama takımı,
  • Havlu,
  • Terlik vb.

Adile Sadullah Mermerci Polis Meslek Yüksek Okulu’nda tablet, kameralı telefon, bilgisayar, ses-video kayıt cihazı, vb. elektronik aletler yasaktır. Bu minvalde cihaz okula getirilmeyecektir. (KAMERASIZ TELEFON GETİRİLEBİLİR)

Haber Paylaş